| Prima pagină | mail Webmaster | Hartă site | Stocuri | EnglishContact
UCM Resita

Auto week-end - etapele V-VI de viteză în coastă


În intervalul 19-21 mai 2006, la Reşiţa s-au desfăşurat etapele V şi VI din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Joi, 18 mai, publicul avid de senzaţii tari a făcut cunoştinţă cu piloţii din campionatul de viteză în coastă.

Vineri 19 mai
În etapa a V-a pe traseul de pe Valea Domanului, pilotul Victor BĂLDESCU reuşeşte să treacă linia de sosire cu timpul de 1 minut 55 secunde urmat de Constantin RUSU la 5 secunde diferenţă şi Eugen PETEANU cu 2 min. 00 sec şi 7 sutimi. Cei trei au fost urmaţi în clasament de Lucien HORA şi Mircea PĂDUREAN de la UCM Reşiţa, precum si de pilotul Eugen PETEANU. În clasamentul Debutanţilor Ovidiu MOTIOC reuşeşte să-l învingă pe Claudiu RUSU, iar în clasamentul general pe echipe, UCM Reşiţa îşi menţine poziţia de lider.

Sâmbătă 20 mai
U.C.M. Reşiţa S.A. a organizat in jurul prânzului, pentru piloţi, componenţi ai Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi arbitrii, o vizită în compania reşiţeană ce are o tradiţie de 235 de ani.

La Sala Polivalenta din Resita a fost disputat, câteva ore mai târziu, un meci de fotbal între reprezentanţi ai presei, organizatori, comisari de traseu, oficiali ai FRAS, piloţi din Campionatul de Viteză în Coastă precum şi din Campionatul de Raliuri.

A urmat o Conferinţă de presă susţinută de membrii echipei Rally Team UCM Reşiţa. Seara a continuat cu un spectacol oferit de trupa CLASS şi solista CORINA, iar între momentele de concert muzical, publicul a facut cunoştinţă atât cu Mihai LEU, Gunther GRAEF, Lucian PREDA, Valentin PORCIŞTEANU si co-piloţii acestora de la Rally Team UCM Reşiţa, cât şi cu componenţii Racing Team UCM Reşiţa (Campionatul de Viteză în Coastă) şi Moto Racing UCM Reşiţa ( Motociclism Viteza).

Duminică 21 mai
Lucien HORA a reuşit în timp record repararea motorului avariat in etapa V, putând astfel sa se prezinte la START si sa obţină cel mai bun timp al etapei cu 1 min. 59.sec. Constantin RUSU a urcat din nou pe a 2-a treaptă a podiumului, iar Mircea PĂDUREAN câştigă Grupa N, dar şi locul 3 în Clasamentul OPEN., Victor BĂLDESCU abandonând cursa. Reprezentanţii echipei Rally Team UCM Reşiţa, Mihai LEU, Gunther GRAEF, campionul en-titre al vitezei în coastă, şi Valentin PORCIŞTEANU au oferit momente plăcute publicului reşiţean, Graef realizând al 4-lea timp pe VALEA DOMANULUI, 2 min 01 sec 882 s,dar cu o maşina pregătita pentru etapa de raliu de la Piatra Neamt. Eugen PETEANU s-a clasat pe locul 5.

La premiere nu a fost uitat vicecampionul de anul trecut al Clasei Debutanţilor, regretatul Alexandru Stoican, organizatorii oferind trofeul Duţi Stoican debutantului care a obţinut cel mai bun timp la Cupa Reşiţa 2006, pilotul Marius PETRE. Cupa "King of the Hill" a revenit lui Victor BĂLDESCU.

Font normal Font mărit Print version ---------------------


ultimilr stiri


nou Compania UCM Reșița și-a restrâns pierderile cu 18%

Compania UCM Reșița, specializată în producția de motoare și turbine, ...

nou Locul I pentru UCM Reșița la concursul „Eco-Eficiență“

În perioada august 2010 - iulie 2011, colegii noștri Ciprian ...

nou UCM Reșița luminează tărâmul african kenyan

În premieră în Africa, specialiștii UCM Reșița au pus ...

nou UCM Reșița execută componente pentru turbinele hidrocentralelor de pe Oltul inferior

Hidroelectrica și consortiul german compus din firmele Voith Hydro și ...

nou UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în ...


Masini unelte