Tipărește

afaceri U.C.M. Reșița SA la FOREN 2004


În perioada 13-18.06.2004 în stațiunea Neptun s-a desfășurat cea de-a șaptea ediție a Conferinței Naționale a Energiei FOREN 2004 în organizarea Comitetului Național Român pentru Consiliul Mondial al Energiei. Participarea S.C. U.C.M. REȘIȚA S.A. La această prestigioasă manifestare s-a concretizat prin participarea cu lucrări științifice la secțiunea 5 �Industria de echipamente pentru energetică", prezentarea unui ștand propriu și prin organizarea unei mese rotunde cu tema: Soluții și tehnologii noi în modernizarea și creșterea performanțelor hidroagregatelor.

Standul UCMR

Standul S.C. U.C.M. REȘIȚA S.A., menit să promoveze noua imagine a companiei noastre, a fost vizitat după ceremonia de deschidere de domnul Iulian Iancu, secretar de stat în Ministerul Industriei și Resurselor care s-a interesat de domeniul de activitate și perspectivele S.C. U.C.M. REȘIȚA S.A. domnul Sorin Toader, director tehnic, și doamna Siegrid Jianu, director C.P., au oferit detalii privind noua organizare a companiei noastre, realizările, perspectivele și proiectele în derulare. Masa rotundă a cuprins un număr de cinci prezentări elaborate de specialiștii D.C.P.:

  • Tehnici informatice pentru optimizarea concepției hidroagregatelor
  • Soluții și tehnologii de modernizare a turbinelor, vanelor și instalațiilor
  • Sistemul de reglare pentru turbine
  • Soluții și tehnologii de modernizare a hidrogeneratoarelor
  • Soluții și tehnologii de modernizare a sistemelor de comandă și control precum și o expunere a domnului Berhard Hafner, reprezentantul firmei ISOVOLTA cu privire la noi soluții aplicabile izolațiilor hidrogeneratoarelor.

Printre participanții la masa rotundă s-au numărat reprezentanții companiei S.C. HIDROELECTRICA S.A., S.C. Electroechipament Industrial S.A., ICEMENERG, ICPE, ADWEL, etc.

25 06 2004
trimite unui prieten