Tipărește

sport Piloţii de la U.C.M. Reşiţa - cei mai buni vitezişti în coastă


Cupa Reşiţa

Vineri şi duminică, 8 respectiv 10 septembrie, pe cunoscutul traseu de pe Valea Domanului, DN 58, ce face legătura între Reşiţa şi Anina au avut loc cea de-a XI-a şi cea de-a XII-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Etapa a XI-a din Campionatul naţional de Viteză în Coastă s-a încheiat cu victoria lui Lucien HORA atât în Clasamentul Open a etapei de la Reşiţa, cât şi la Grupa H, respectiv clasa H 4, Eugen PETEANU a câştigat Grupa A şi clasa A 2, precum si un binemeritat loc doi in Clasamentul Open, Mircea PĂDUREAN a fost liderul Grupei N - respectiv clasei N 4, iar Florin CIOCLODA locul al doilea la clasei H 2.

În etapa a XII-a din Campionatul naţional de Viteză în Coastă desfăşurată duminică, 10 septembrie, pe traseul din Valea Domanului din Reşiţa, piloţii echipei Racing Team UCM Reşiţa au reuşit obţinerea locurilor 1 la toate grupele şi clasele la care au concurat.

Lucien HORA a reuşit atât prima poziţie în Clasamentul Open a etapei de la Reşiţa, cât şi la Grupa H, respectiv clasa H 4, Eugen PETEANU a câştigat Grupa A şi clasa A 2, Mircea PĂDUREAN primul loc la Grupa N - clasa N 4, iar Florin CIOCLODA a fost liderul clasei H 2.

De remarcat faptul că sportivul Lucien HORA a reuşit ieri un record personal pe traseul reşiţean, trecând linia de sosire cu timpul de 1 min. 54 sec 622 sutimi, fiind declarat King of the Hill al acestei ediţii.

În clasamentul pe echipe Racing Team UCM Reşiţa a ocupat locul 1, fiind campioană naţională înaintea disputării ultimelor două etape din actualul sezon competiţional de viteză în coastă.

Lucien Hora in cursa Mircea Padurean in cursa Lucien Hora pe podium Mircea Padurean pe podium Echipa UCMR

Harta traseu
07 12 2006
trimite unui prieten