Tipărește

afaceri UCM Trading îşi onorează promisiunile


Ați citit în ultimele ediții ale MESAGERULUI despre realizările ROBUS, Mibarom, Hydro Engineering, fapt care ne bucură în mod deosebit. Poate unii v-ați întrebat ce se întâmplă cu și la UCM Trading. O să încercăm în câteva rânduri să vă facem cunoscută activitatea colegilor noștri din ultimul timp.

Carucior de bagaje produs la UCM Trading

De la ultimul articol despre poduri, s-a scurs o bună perioadă de timp, aproape un an. În acest timp au fost onorate contractele cu clienții de la MFL Austria, au fost livrate 8 hale pentru S.C. Eurostructur S.R.L. iar în curs de finalizare este extinderea Aeroportului din Timișoara.

Pe lângă poduri metalice și hale industriale, luna aceasta UCM Trading a livrat 5 cărucioare de bagaje pentru platforma Aeroportului din Timișoara. Produsele livrate s-au ridicat la nivelul cerințelor clientului, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere estetic. Prin urmare, va fi onorată o comandă pentru alte 12 cărucioare similare. Aceasta se încadrează într-o amplă colaborare cu firma SAERO S.R.L. din Timișoara, pentru care, pe lângă acest tip de cărucioare, a mai fost produsă și o scară de pasageri.

27 02 2007
trimite unui prieten