Tipărește

afaceri Porto Carras Grecia - Toamna elenă


U.C.M. Reşiţa S.A. a avut o participare de success la cea mai importantă conferinţă şi expoziţie internaţională în domeniul hidroenergetic - HYDRO 2006, desfăşurată la Porto Carras, la finalul lunii septembrie. Manifestarea s-a bucurat de participarea a peste 700 de delegaţi şi 100 de expozanţi.

Aflată la a doua participare consecutivă, U.C.M. Reşiţa S.A. a reuşit să se impună în rândul participanţilor şi a organizatorilor ca un partener tradiţional. U.C.M. Reşiţa S.A. a participat alături de Hydro Engineering, aflată la prima participare. Ca eveniment conex a fost organizată o recepţie în cea de-a doua zi a manifestării tocmai pentru a sublinia importanţa acordată de U.C.M. Reşiţa S.A. clienţilor şi colaboratorilor.

Au fost stabilite peste 70 de contacte cu firme din diverse ţări şi au fost întărite relaţiile existente cu partenerii din Grecia, Iran, Anglia. S-au pus bazele unor parteneriate viitoare cu firme importante din domeniul energetic, urmând ca acestea să se concretizeze în perioada următoare, ne-a declarat Emil VUCEA, Şef Departament Marketing.

Contacte importante: Koncar Croatia, IBM SUA, GE SUA, ABB Germania, Public Power Corporation Grecia, Gamesa Electric şi INDAR Electric Machines Spania.

07 12 2006
trimite unui prieten